Om Mirabelle

Mest spisested, meget bageri, en del takeaway og en smule deli; Mirabelle favner bredt og imødekommer mange ønsker fra havregrød til aftenmenu, dagens friske pasta, brunchtallerken og egne specialiteter som charcuteri og frisk mozzarella fra BÆST – eller blot en kaffe og en croissant i farten fra takeawaylugen.

Fra et lille hjørne i køkkenet på restaurant Relæ i Jægersborggade udviklede Mirabelle sig i 2014 til selvstændigt bageri med café, takeaway og restaurant på Guldbergsgade i hjertet af Nørrebro.

Med ønsket om at tilbyde både de lokale samt de madglade nørrebroturister en udvidet menu med økologisk frisk pasta i hovedrollen, sadlede vi i 2016 om til spisested med bordreservationer, tættere service og ikke mindst muligheden for at vælge en menu med dagsfrisk pasta sammen med andre af husets egne specialiteter og sæsongrønt i uprætentiøse serveringer.

Køkkenet er i tæt synergi med naboen BÆST, og sammen arbejder vi med solide rødder i filosofien bag Relæ og Manfreds i Jægersborggade, hvor økologi og holdningsbaseret produktion er en naturlig del af kvaliteten.

Læs mere om Mirabelle som spisested og bageri.