Restaurant

Menukort morgenmad og brunch
Menukort frokost
Menukort aften
Vinkort

Til bords
På Mirabelle er du velkommen fra tidlig morgen til sen aften. Stemningen i det lille lokale er intim og afslappet. I sidder tæt og med kig ind i bageriet, hvor al bagværk og pastadej produceres i hånden hver dag (i morgen- og dagtimerne).

Vi serverer et fokuseret, økologisk sortiment af mad og drikkevarer, afhængigt af tidspunktet på dagen. Der er altid mulighed for at vælge fra kortet eller snuppe en menu. Frokost- og Mirabellemenuen ankommer som små serveringer til deling mellem jer ved bordet og efterhånden som køkkenet har dem klar. I nyder maden i det tempo, der passer jer, deler, snakker og hygger jer.

Maden
Grønt spiller altid en stor rolle hos os. Frisk pasta vil sammen med ost og charcuteri forsøge at stjæle billedet af og til, men står sjældent alene. Vælger du en menu, får du altid en eller flere rene grøntretter undervejs.

Råvarerne
Vi holder af italiensk håndværk og danske råvarer. Men hvis det giver mening, bytter vi gerne om på de to. Vi handler og producerer med stor omtanke og værdierne uden på kroppen uden at blive dogmatiske. Økologi er en basis, vi bygger det meste ovenpå, herefter kommer sæson, lokal produktion og kvalitet.